Ecuadorvakantie.nl: Amazone, Galapagos eilanden, Quito, Vulkanen
Ecuadorvakantie.nl: Amazone, Galapagos eilanden, Quito, Vulkanen
Quito
Baños
Cotacachi
Cuenca
Guayaquil
Lasso
Mindo
Otavalo
Salinas
Riobamba
In Quito
Vulkanen
El Nariz del diablo
Water (sport)
Markten
Natuur
Historisch
Galapagos kaart
Reisverslag
Isla Isabella
Santa Cruz
San Salvador
San Cristobal
Isla Fernandina
Santa Maria
Isla Marchena
Isla Espanola
Isla Pinta
Isla Genovesa
Isla Tortuga
Isla Pinzon
Isla Rabida
Isla Theodoro Wolf
Isla Darwin
El Estazione
La Cienaga
Isla de Baños
Hotel Otavalo
Otavalo Prince
Mindo Garden
Hosteria Papagayo
KLM
Iberia
SNP
Djoser
Ander Licht Reizen
ATC
Yacu Amu
Indianen
Mestiezen
Afrikanen
Vogels
Kaaimannen
Piranha's
Spinnen
Insecten
Slangen
Seizoenen
Cijfers
Reispapieren
Geld
Ziektes
Vervoer
Eten
Communicatie
Vliegtickets
Vlag
Kaart
Vrijwilligerswerk
Taalreizen
Meehelpen?
Heb je zelf informatie, tips, foto’s of een mooi verhaal over Ecuador als vakantieland? Ben je bereid dit te delen zodat andere bezoekers van deze site er hun voordeel mee kunnen doen? Stuur dan een mail met de informatie wij zullen deze dan zo snel mogelijk toevoegen.
Goedkope bladen
Backpackers - Backpackers is een tijdschrift voor avonturiers.

National Geographic Traveler - Denk je na over je volgende reisbestemming? Dan mag je de nieuwe Traveler niet missen.

Buitenleven - Hét magazine voor levensgenieters.

Reizen - Het grootste reisblad van Nederland.

Columbus - Hét nieuwe reismagazine van Nederland
Onpartijdig
Deze website is geheel gemaakt en wordt geheel gemaakt door vrijwilligers. De informatie is allemaal gebasseerd op eigen bevindingen. Op deze manier kunnen we altijd onpartijdige informatie aanbieden.
Tip van de maand
Door de huidige lage stand van de Dollar is Ecuador als vakantieland nog aantrekkelijker geworden. In tegenstelling tot veel andere Zuid Amerikaanse landen die een eigen munteenheid hebben.
Meer over Geld >>
Impressie van Ecuador
Home > Tips > Communicatie    
Als zorgverlener werken in Ecuador
Er zijn veel mogelijkheden om in Nederland als zorgverlener aan de slag te gaan. Klik hier om te kijken welke verschillende mogelijkheden er in ons land zijn. Wanneer je in een land als Ecuador aan de slag wilt als zorgverlener is het vaak allemaal net even anders. Wat kun je allemaal doen in Ecuador? Veel!
Helpen in een opvangtehuis voor kinderen
In Ecuador zijn er net als in vele andere arme landen veel kindertehuizen. Het is mogelijk om hier als zorgverlener veel te doen. Er zijn verschillende taken die in het tehuis uitgevoerd kunnen worden. Vaak worden er ook lessen gegeven door leraren. Daarnaast is het goed om te helpen bij de verzorging van de jonge babies. Het is mooi om de kinderen op te zien groeien. Ze raken vaak snel gehecht aan de verzorgers in het tehuis. Veel kinderen hebben geen ouders meer of de ouders kunnen niet meer goed voor ze zorgen.
Ouderen helpen
In Ecuador wordt vooral door de kinderen voor de ouderen gezorgd. Je ziet dat de ouderen inwonen bij de gezinnen. Voor de gezinnen ideaal, aangezien er zo geen oppas nodig is. Het is een voordeel. Wanneer er echter geen kinderen zijn is het goed dat er zorgverleners zijn die een handje kunnen helpen. Eigenlijk net zoals het in Nederland gebeurt.
De papieren
Wanneer je naar Ecuador afreist om er voor anderen te gaan zorgen is het belangrijk om alle papieren goed voor elkaar te hebben. Zorg dat je het juiste visum hebt, zodat je niet in problemen komt. Het is ook belangrijk om een geldig paspoort te hebben. Daarnaast moet je niet zelf vergeten om de nodige inentingen te nemen. Bereid je ook voor op de malariamug. Het is belangrijk om gezond te blijven als je er anderen helpt.
Externe links
Klik hier