Ecuadorvakantie.nl: Amazone, Galapagos eilanden, Quito, Vulkanen
Ecuadorvakantie.nl: Amazone, Galapagos eilanden, Quito, Vulkanen
Quito
Baños
Cotacachi
Cuenca
Guayaquil
Lasso
Mindo
Otavalo
Salinas
Riobamba
In Quito
Vulkanen
El Nariz del diablo
Water (sport)
Markten
Natuur
Historisch
Galapagos kaart
Reisverslag
Isla Isabella
Santa Cruz
San Salvador
San Cristobal
Isla Fernandina
Santa Maria
Isla Marchena
Isla Espanola
Isla Pinta
Isla Genovesa
Isla Tortuga
Isla Pinzon
Isla Rabida
Isla Theodoro Wolf
Isla Darwin
El Estazione
La Cienaga
Isla de Baños
Hotel Otavalo
Otavalo Prince
Mindo Garden
Hosteria Papagayo
KLM
Iberia
SNP
Djoser
Ander Licht Reizen
ATC
Yacu Amu
Indianen
Mestiezen
Afrikanen
Vogels
Kaaimannen
Piranha's
Spinnen
Insecten
Slangen
Seizoenen
Cijfers
Reispapieren
Geld
Ziektes
Vervoer
Eten
Communicatie
Vliegtickets
Vlag
Kaart
Vrijwilligerswerk
Taalreizen
Meehelpen?
Heb je zelf informatie, tips, foto’s of een mooi verhaal over Ecuador als vakantieland? Ben je bereid dit te delen zodat andere bezoekers van deze site er hun voordeel mee kunnen doen? Stuur dan een mail met de informatie wij zullen deze dan zo snel mogelijk toevoegen.
Goedkope bladen
Backpackers - Backpackers is een tijdschrift voor avonturiers.

National Geographic Traveler - Denk je na over je volgende reisbestemming? Dan mag je de nieuwe Traveler niet missen.

Buitenleven - Hét magazine voor levensgenieters.

Reizen - Het grootste reisblad van Nederland.

Columbus - Hét nieuwe reismagazine van Nederland
Onpartijdig
Deze website is geheel gemaakt en wordt geheel gemaakt door vrijwilligers. De informatie is allemaal gebasseerd op eigen bevindingen. Op deze manier kunnen we altijd onpartijdige informatie aanbieden.
Tip van de maand
Door de huidige lage stand van de Dollar is Ecuador als vakantieland nog aantrekkelijker geworden. In tegenstelling tot veel andere Zuid Amerikaanse landen die een eigen munteenheid hebben.
Meer over Geld >>
Impressie van Ecuador
Home > Tips > Communicatie    
Hoe mis je geen enkel programma als je op vakantie bent buiten Europa?
Ga je op vakantie naar Ecuador? In dat geval staat je een prachtige reis te wachten! Een reis buiten Europa betekent vaak ook, dat je geen Nederlandse televisieprogramma’s meer kunt bekijken. Het nieuws zou je kunnen compenseren door een Nederlandse nieuwswebsite te bezoeken, of door een internationale krant te kopen in Ecuador. Het bekijken van je favoriete series wordt echter lastiger! Gelukkig is er zelfs voor dit “probleem” een oplossing. Heb je bijvoorbeeld al eens gekeken naar de mogelijkheid om een VPN, een Virtual Private Network, te gebruiken? In dit artikel vertellen we je hier meer over!
Werking van een VPN in het buitenland
Wanneer je voor het gebruik van een VPN kiest, wordt je internetverkeer omgeleid. Het contact verloopt zodoende niet rechtstreeks tussen je browser en de internetserver van een videodienst, maar via een externe server. Zo lijkt het voor de server van de videodienst, alsof je een programma vanuit Nederland wilt bekijken. In de praktijk zit je met je laptop of tablet in Ecuador! Op deze manier wordt voorkomen dat het programma geblokkeerd wordt, waardoor je films en series alsnog kunt bekijken buiten Europa. Andersom kan het ook handig zijn om een VPN te gebruiken, zodat je in Nederland geblokkeerde series kunt bekijken.
VPN gebruiken voor Videoland en Netflix
Applicaties die in veel landen buiten Europa geblokkeerd worden voor Nederlandse gebruikers zijn bijvoorbeeld Netflix en Videoland. Zeker Videoland biedt een groot aantal Nederlandse series aan. Door gebruik te maken van een VPN, kun je ook in het buitenland programma’s op Videoland bekijken. Handig informatie over Videoland in het buitenland bekijken vind je op de website van aanbieders van deze VPN-diensten. Ook kun je hier verschillende VPN-diensten met elkaar vergelijken, om de goedkoopste aanbieder te vinden.

Externe links
Reisverzekeringen
Doorlopende 4 seizoenen Reis en annuleringsverzekering