Ecuadorvakantie.nl: Amazone, Galapagos eilanden, Quito, Vulkanen
Ecuadorvakantie.nl: Amazone, Galapagos eilanden, Quito, Vulkanen
Quito
Baños
Cotacachi
Cuenca
Guayaquil
Lasso
Mindo
Otavalo
Salinas
Riobamba
In Quito
Vulkanen
El Nariz del diablo
Water (sport)
Markten
Natuur
Historisch
Galapagos kaart
Reisverslag
Isla Isabella
Santa Cruz
San Salvador
San Cristobal
Isla Fernandina
Santa Maria
Isla Marchena
Isla Espanola
Isla Pinta
Isla Genovesa
Isla Tortuga
Isla Pinzon
Isla Rabida
Isla Theodoro Wolf
Isla Darwin
El Estazione
La Cienaga
Isla de Baños
Hotel Otavalo
Otavalo Prince
Mindo Garden
Hosteria Papagayo
KLM
Iberia
SNP
Djoser
Ander Licht Reizen
ATC
Yacu Amu
Indianen
Mestiezen
Afrikanen
Vogels
Kaaimannen
Piranha's
Spinnen
Insecten
Slangen
Seizoenen
Cijfers
Reispapieren
Geld
Ziektes
Vervoer
Eten
Communicatie
Vliegtickets
Vlag
Kaart
Vrijwilligerswerk
Taalreizen
Meehelpen?
Heb je zelf informatie, tips, foto’s of een mooi verhaal over Ecuador als vakantieland? Ben je bereid dit te delen zodat andere bezoekers van deze site er hun voordeel mee kunnen doen? Stuur dan een mail met de informatie wij zullen deze dan zo snel mogelijk toevoegen.
Goedkope bladen
Backpackers - Backpackers is een tijdschrift voor avonturiers.

National Geographic Traveler - Denk je na over je volgende reisbestemming? Dan mag je de nieuwe Traveler niet missen.

Buitenleven - Hét magazine voor levensgenieters.

Reizen - Het grootste reisblad van Nederland.

Columbus - Hét nieuwe reismagazine van Nederland
Onpartijdig
Deze website is geheel gemaakt en wordt geheel gemaakt door vrijwilligers. De informatie is allemaal gebasseerd op eigen bevindingen. Op deze manier kunnen we altijd onpartijdige informatie aanbieden.
Tip van de maand
Door de huidige lage stand van de Dollar is Ecuador als vakantieland nog aantrekkelijker geworden. In tegenstelling tot veel andere Zuid Amerikaanse landen die een eigen munteenheid hebben.
Meer over Geld >>
Impressie van Ecuador
Home > Tips > Communicatie    
Tips voor een gezinsvakantie naar Ecuador
Tips voor een gezinsvakantie naar Ecuador
Waar ga jij dit jaar op vakantie? Het is een veelgehoorde vraag. Wanneer je zegt dat je met je familie naar Ecuador gaat zal men even verbaasd zijn. Het is een land wat niet een eerste keuze zal zijn als vakantiebestemming. Dit komt natuurlijk door de ligging. Men zal zich afvragen waarom je naar het land gaat in Zuid Amerika. Het land is zeven keer groter dan Nederland, maar is toch echt een stuk kleiner dan de landen eromheen (Colombia, Brazilië en Peru). Toch fungeert het land als een goede vakantiebestemming. Er is veel te zien en je kunt volop genieten. Wat dacht je van de Galapagos eilanden en het Amazone woud? Het is geweldig om te genieten van de mooie landschappen en heuvels. Het is ongekend om de actieve vulkanen te zien en ook de besneeuwde bergtoppen. Het is een land van uitersten.
Wat ga jij doen in Ecuador?
Er is veel om uit te kiezen. Een rondreis is een goed advies. Het begint natuurlijk allemaal met parkeren Schiphol. Hier pak je jouw vlucht en ga je naar Ecuador toe. Een directe vlucht is ideaal. Daarna kun je naar de hoofdstad gaan en daar een paar dagen genieten van de cultuur en het heerlijke eten. Je kunt ook wat wennen aan het klimaat. Hierna kun je verschillende trips maken om volop van te genieten.
Wat je niet mag missen
De Galapagos eilanden moet zeker op je lijstje staan. Het is een groep eilanden waar je in de voetsporen van Charles Darwin kunt stappen. De evolutie theorie over het ontstaan van de mensheid is hier bedacht. Nu zie je er vooral veel zeeleeuwen, leguanen en vogels. Het is een geweldige bestemming. Het regenwoud moet je ook zeker gaan bezoeken. Het is bedreigd, mysterieus, kleurrijk en boven alles indrukwekkend. Bezoek het!
Externe links
Parkeren Schiphol