Ecuadorvakantie.nl: Amazone, Galapagos eilanden, Quito, Vulkanen
Ecuadorvakantie.nl: Amazone, Galapagos eilanden, Quito, Vulkanen
Quito
Baños
Cotacachi
Cuenca
Guayaquil
Lasso
Mindo
Otavalo
Salinas
Riobamba
In Quito
Vulkanen
El Nariz del diablo
Water (sport)
Markten
Natuur
Historisch
Galapagos kaart
Reisverslag
Isla Isabella
Santa Cruz
San Salvador
San Cristobal
Isla Fernandina
Santa Maria
Isla Marchena
Isla Espanola
Isla Pinta
Isla Genovesa
Isla Tortuga
Isla Pinzon
Isla Rabida
Isla Theodoro Wolf
Isla Darwin
El Estazione
La Cienaga
Isla de Baños
Hotel Otavalo
Otavalo Prince
Mindo Garden
Hosteria Papagayo
KLM
Iberia
SNP
Djoser
Ander Licht Reizen
ATC
Yacu Amu
Indianen
Mestiezen
Afrikanen
Vogels
Kaaimannen
Piranha's
Spinnen
Insecten
Slangen
Seizoenen
Cijfers
Reispapieren
Geld
Ziektes
Vervoer
Eten
Communicatie
Vliegtickets
Vlag
Kaart
Vrijwilligerswerk
Taalreizen
Meehelpen?
Heb je zelf informatie, tips, foto’s of een mooi verhaal over Ecuador als vakantieland? Ben je bereid dit te delen zodat andere bezoekers van deze site er hun voordeel mee kunnen doen? Stuur dan een mail met de informatie wij zullen deze dan zo snel mogelijk toevoegen.
Goedkope bladen
Backpackers - Backpackers is een tijdschrift voor avonturiers.

National Geographic Traveler - Denk je na over je volgende reisbestemming? Dan mag je de nieuwe Traveler niet missen.

Buitenleven - Hét magazine voor levensgenieters.

Reizen - Het grootste reisblad van Nederland.

Columbus - Hét nieuwe reismagazine van Nederland
Onpartijdig
Deze website is geheel gemaakt en wordt geheel gemaakt door vrijwilligers. De informatie is allemaal gebasseerd op eigen bevindingen. Op deze manier kunnen we altijd onpartijdige informatie aanbieden.
Tip van de maand
Door de huidige lage stand van de Dollar is Ecuador als vakantieland nog aantrekkelijker geworden. In tegenstelling tot veel andere Zuid Amerikaanse landen die een eigen munteenheid hebben.
Meer over Geld >>
Impressie van Ecuador
Home > Tips > Communicatie    
Als kind óók in het buitenland leren
Het is natuurlijk heerlijk om op vakantie te gaan naar het buitenland voor een langere tijd. Voor kinderen is het een ware ervaring en kan het een waardevolle bijdrage leveren aan hun leven. Het is natuurlijk belangrijk om niet te vergeten dat de kinderen straks ook weer naar school moeten als de (lange) vakantie voorbij is. Het is daarom goed om te kijken welke mogelijkheden er zijn.
Een studiedag op locatie?
Misschien zijn er (Nederlandse) klassen om ook in het buitenland te leren? Een kort kamp voor kinderen om een taal bij te spijkeren, beter te leren rekenen of een andere vaardigheid beter te beheersen? Het is een aanrader. In een andere omgeving kan soms het kwartje vallen. Iets wat natuurlijk een prettig idee is.
Directe hulp
Het is prettig om directe hulp te krijgen als dit nodig is. Er is een alarmcentrale welke 24 uur per dag bereikbaar is. Wanneer een direct familielid overlijd kun je terug naar Nederland. Ook als je een been breekt bij het skiën kun je naar Nederland terug.
Online blijven leren
De schoolresultaten verbeteren is de basis van alle vormen van studie. Het is een idee om een aantal apps en programma’s te downloaden om deze te gebruiken. Kijk of ze ook offline gebruikt kunnen worden in het geval er geen internet is op locatie. Het is vervolgens mogelijk om het kind op een leuke manier te laten leren. Tijdens het reizen kunnen ze spelenderwijs nieuwe dingen leren. Iets wat natuurlijk wel te gek is voor het kind en de ouders.
De schoolboeken meenemen
Het is natuurlijk ook mogelijk om de schoolboeken mee te nemen. Samen met de ouders kunnen er dan momenten ingelast worden om de vakken bij te spijkeren waar nog ruimte voor verbetering is. Het is geweldig om te zien welke opties er zijn en hoe je hier dus een sterke groei mee kunt realiseren. Naast alle nieuwe indrukken uit een ander land is dit werkelijk geweldig. Het is ongekend om zo samen met je kinderen de vakantie ook leerzaam in te richten. Terug op school zullen ze nog betere resultaten halen.
Externe links
Schoolresultaten verbeteren