Ecuadorvakantie.nl: Amazone, Galapagos eilanden, Quito, Vulkanen
Ecuadorvakantie.nl: Amazone, Galapagos eilanden, Quito, Vulkanen
Quito
Baños
Cotacachi
Cuenca
Guayaquil
Lasso
Mindo
Otavalo
Salinas
Riobamba
In Quito
Vulkanen
El Nariz del diablo
Water (sport)
Markten
Natuur
Historisch
Galapagos kaart
Reisverslag
Isla Isabella
Santa Cruz
San Salvador
San Cristobal
Isla Fernandina
Santa Maria
Isla Marchena
Isla Espanola
Isla Pinta
Isla Genovesa
Isla Tortuga
Isla Pinzon
Isla Rabida
Isla Theodoro Wolf
Isla Darwin
El Estazione
La Cienaga
Isla de Baños
Hotel Otavalo
Otavalo Prince
Mindo Garden
Hosteria Papagayo
KLM
Iberia
SNP
Djoser
Ander Licht Reizen
ATC
Yacu Amu
Indianen
Mestiezen
Afrikanen
Vogels
Kaaimannen
Piranha's
Spinnen
Insecten
Slangen
Seizoenen
Cijfers
Reispapieren
Geld
Ziektes
Vervoer
Eten
Communicatie
Vliegtickets
Vlag
Kaart
Vrijwilligerswerk
Taalreizen
Meehelpen?
Heb je zelf informatie, tips, foto’s of een mooi verhaal over Ecuador als vakantieland? Ben je bereid dit te delen zodat andere bezoekers van deze site er hun voordeel mee kunnen doen? Stuur dan een mail met de informatie wij zullen deze dan zo snel mogelijk toevoegen.
Goedkope bladen
Backpackers - Backpackers is een tijdschrift voor avonturiers.

National Geographic Traveler - Denk je na over je volgende reisbestemming? Dan mag je de nieuwe Traveler niet missen.

Buitenleven - Hét magazine voor levensgenieters.

Reizen - Het grootste reisblad van Nederland.

Columbus - Hét nieuwe reismagazine van Nederland
Onpartijdig
Deze website is geheel gemaakt en wordt geheel gemaakt door vrijwilligers. De informatie is allemaal gebasseerd op eigen bevindingen. Op deze manier kunnen we altijd onpartijdige informatie aanbieden.
Tip van de maand
Door de huidige lage stand van de Dollar is Ecuador als vakantieland nog aantrekkelijker geworden. In tegenstelling tot veel andere Zuid Amerikaanse landen die een eigen munteenheid hebben.
Meer over Geld >>
Impressie van Ecuador
Home > Tips > Communicatie    
Wat moet je niet in het buitenland kopen?
Het is belangrijk om niet alles in het buitenland te kopen als je op vakantie gaat. Zo is het goed om te weten waar en wat voor eten je koopt. Het is natuurlijk de bedoeling om geen voedselvergiftiging te krijgen op je vakantiebestemming. Daarnaast zijn er nog andere producten die je beter niet in het buitenland kunt kopen.
Condooms
De kwaliteit van condooms is zeer verschillend. Het kan in het buitenland wat minder zijn dan in Nederland. Het is daarom beter om ze zelf mee te nemen op vakantie. Het is dan zo dat je volledig kunt vertrouwen op de condooms. Online condooms bestellen is een betere keuze. Op die manier weet je zeker dat je met vol vertrouwen kunt gaan genieten op vakantie.
Medicijnen
Zelfs voor aspirines is het beter om je eigen pillen mee te nemen. De aspirines zijn vaak anders samengesteld. Soms zijn ze een stuk sterker dan we gewend zijn. Het is daarom beter om Nederlandse aspirines te gebruiken. Het is een stuk veiliger en beter om het te gebruiken
Illegale spullen
Het is natuurlijk logische dat je geen illegale spullen moet kopen. Soms gebeurt het echter zonder dat je het in de gaten hebt. Het kan een religieus item zijn wat je als souvenir aanziet. Hetzelfde geldt voor een opgezet dier. Het is belangrijk om precies te weten wat je wel en niet mee mag nemen. Er is een speciale app van de Douane waar je gebruik van kunt maken. Het schept meer helderheid.
Zonnecréme
Wees slim en neem je eigen zonnecrème mee. Het helpt je om de bescherming te krijgen die je zoekt. Soms kan de bescherming in een ander land minder zijn dan in Nederland. Het is daarom verstandig om je eigen zonnecrème mee te nemen. Het zal je beter beschermen tegen de UV stralen.
Externe links
Online condooms bestellen