Ecuadorvakantie.nl: Amazone, Galapagos eilanden, Quito, Vulkanen
Ecuadorvakantie.nl: Amazone, Galapagos eilanden, Quito, Vulkanen
Quito
Baños
Cotacachi
Cuenca
Guayaquil
Lasso
Mindo
Otavalo
Salinas
Riobamba
In Quito
Vulkanen
El Nariz del diablo
Water (sport)
Markten
Natuur
Historisch
Galapagos kaart
Reisverslag
Isla Isabella
Santa Cruz
San Salvador
San Cristobal
Isla Fernandina
Santa Maria
Isla Marchena
Isla Espanola
Isla Pinta
Isla Genovesa
Isla Tortuga
Isla Pinzon
Isla Rabida
Isla Theodoro Wolf
Isla Darwin
El Estazione
La Cienaga
Isla de Baños
Hotel Otavalo
Otavalo Prince
Mindo Garden
Hosteria Papagayo
KLM
Iberia
SNP
Djoser
Ander Licht Reizen
ATC
Yacu Amu
Indianen
Mestiezen
Afrikanen
Vogels
Kaaimannen
Piranha's
Spinnen
Insecten
Slangen
Seizoenen
Cijfers
Reispapieren
Geld
Ziektes
Vervoer
Eten
Communicatie
Vliegtickets
Vlag
Kaart
Vrijwilligerswerk
Taalreizen
Meehelpen?
Heb je zelf informatie, tips, foto’s of een mooi verhaal over Ecuador als vakantieland? Ben je bereid dit te delen zodat andere bezoekers van deze site er hun voordeel mee kunnen doen? Stuur dan een mail met de informatie wij zullen deze dan zo snel mogelijk toevoegen.
Goedkope bladen
Backpackers - Backpackers is een tijdschrift voor avonturiers.

National Geographic Traveler - Denk je na over je volgende reisbestemming? Dan mag je de nieuwe Traveler niet missen.

Buitenleven - Hét magazine voor levensgenieters.

Reizen - Het grootste reisblad van Nederland.

Columbus - Hét nieuwe reismagazine van Nederland
Onpartijdig
Deze website is geheel gemaakt en wordt geheel gemaakt door vrijwilligers. De informatie is allemaal gebasseerd op eigen bevindingen. Op deze manier kunnen we altijd onpartijdige informatie aanbieden.
Tip van de maand
Door de huidige lage stand van de Dollar is Ecuador als vakantieland nog aantrekkelijker geworden. In tegenstelling tot veel andere Zuid Amerikaanse landen die een eigen munteenheid hebben.
Meer over Geld >>
Impressie van Ecuador
Home > Tips > Communicatie    
Wat zijn de mooiste vakantieplekken in 2018
De zomer van 2018 staat voor de deur! Tijd om je vakantie te boeken voor de komende zomer, of alvast voor de herfst- en wintermaanden. Er is immers niets prettiger, dan tijdens de koude wintermaanden in Nederland in het warme buitenland te zitten. In dit artikel zetten we de populairste en mooiste vakantieplekken voor 2018 op een rijtje. Dit maakt het wellicht makkelijker om tot een geschikte vakantiebestemming te komen voor je aankomende vakantieperiode. Naar welk land zou jij nog willen vliegen?
#1: een vakantie naar Ecuador boeken
Een van de populairste vakantiebestemmingen van dit moment is Ecuador. Dit Zuid-Amerikaanse land heeft van alles te bieden.
Denk aan de prachtige tochten die je door de jungle kunt maken, het Ciudad Mitad del Mundo wat je kunt bezoeken, de vulkanen die beklommen kunnen worden, enzovoorts. Daarbij heeft Ecuador zich sterk ontwikkeld, waardoor je hier relatief veilig over straat kunt gaan als toerist. Voor een vakantie naar Ecuador is het logischerwijs sterk aan te raden om je vooraf goed voor te bereiden.
#2: boek je vakantie naar Griekenland
Dichterbij huis is Griekenland, wat ook al jaren tot de populairste vakantiebestemmingen van Nederlandse toeristen behoort. Griekenland staat bekend als het land van de fraaie witte stranden, de witte huisjes met blauwe daken, enzovoorts. Dit zijn echter niet de enige redenen om een vakantie naar Griekenland te overwegen. Griekenland beschikt over prachtige vakantiehuizen, die voor een relatief lage prijs gehuurd kunnen worden. Dit komt onder meer door de gevolgen van de financiële crisis, welke de prijzen van accommodaties sterk heeft doen laten dalen.
Overige populaire vakantiebestemmingen
Naast Ecuador en Griekenland zijn onder meer Spanje, Frankrijk en Italië nog altijd populaire vakantielanden. In Zuid-Amerika zou je een vakantie naar Ecuador kunnen combineren met een bezoek aan Argentinië of Brazilië.
Externe links
Reisverzekeringen
Doorlopende 4 seizoenen Reis en annuleringsverzekering