Ecuadorvakantie.nl: Amazone, Galapagos eilanden, Quito, Vulkanen
Ecuadorvakantie.nl: Amazone, Galapagos eilanden, Quito, Vulkanen
Quito
Baños
Cotacachi
Cuenca
Guayaquil
Lasso
Mindo
Otavalo
Salinas
Riobamba
In Quito
Vulkanen
El Nariz del diablo
Water (sport)
Markten
Natuur
Historisch
Galapagos kaart
Reisverslag
Isla Isabella
Santa Cruz
San Salvador
San Cristobal
Isla Fernandina
Santa Maria
Isla Marchena
Isla Espanola
Isla Pinta
Isla Genovesa
Isla Tortuga
Isla Pinzon
Isla Rabida
Isla Theodoro Wolf
Isla Darwin
El Estazione
La Cienaga
Isla de Baños
Hotel Otavalo
Otavalo Prince
Mindo Garden
Hosteria Papagayo
KLM
Iberia
SNP
Djoser
Ander Licht Reizen
ATC
Yacu Amu
Indianen
Mestiezen
Afrikanen
Vogels
Kaaimannen
Piranha's
Spinnen
Insecten
Slangen
Seizoenen
Cijfers
Reispapieren
Geld
Ziektes
Vervoer
Eten
Communicatie
Vliegtickets
Vlag
Kaart
Vrijwilligerswerk
Taalreizen
Meehelpen?
Heb je zelf informatie, tips, foto’s of een mooi verhaal over Ecuador als vakantieland? Ben je bereid dit te delen zodat andere bezoekers van deze site er hun voordeel mee kunnen doen? Stuur dan een mail met de informatie wij zullen deze dan zo snel mogelijk toevoegen.
Goedkope bladen
Backpackers - Backpackers is een tijdschrift voor avonturiers.

National Geographic Traveler - Denk je na over je volgende reisbestemming? Dan mag je de nieuwe Traveler niet missen.

Buitenleven - Hét magazine voor levensgenieters.

Reizen - Het grootste reisblad van Nederland.

Columbus - Hét nieuwe reismagazine van Nederland
Onpartijdig
Deze website is geheel gemaakt en wordt geheel gemaakt door vrijwilligers. De informatie is allemaal gebasseerd op eigen bevindingen. Op deze manier kunnen we altijd onpartijdige informatie aanbieden.
Tip van de maand
Door de huidige lage stand van de Dollar is Ecuador als vakantieland nog aantrekkelijker geworden. In tegenstelling tot veel andere Zuid Amerikaanse landen die een eigen munteenheid hebben.
Meer over Geld >>
Impressie van Ecuador
Home > Tips > Communicatie    
3 manieren om contact te houden met je familie en vrienden in het buitenland
Wanneer je veel in het buitenland bent is het belangrijk om goed contact te houden met je familie en vrienden. Er zijn gelukkig volop mogelijkheden om contact te houden. Denk aan Skype, WhatsApp en natuurlijk ook de telefoon. Met een sim only is het helder wat de kosten zijn om in contact te blijven. Daarnaast zijn er trouwens nog veel meer mogelijkheden.
Facebook en Messenger
Hoewel door steeds meer mensen Facebook minder gebruikt wordt is het een ideale manier om vanuit het buitenland in contact te blijven met iedereen. Het is niet nodig om een eigen blog te gaan opzetten. Het is mogelijk om het op Facebook te delen met al je vrienden en familie. Het is mogelijk om zo in één keer iedereen op de hoogte te brengen van je laatste avonturen. Het is geweldig om hier gebruik van te maken. Naast Facebook zijn er natuurlijk ook nog andere social media kanalen waar je gebruik van kunt maken. Denk aan Instagram, Pinterest en Twitter.
Whatsapp
Het is goed om WhatsApp te installeren. Wanneer je een goede internetverbinding hebt is het vaak verrassend hoe goed de videoverbinding is. Wanneer de video even niet zo duidelijk is of hapert is het goed om over te stappen op de voice verbinding. Het is dan mogelijk om honderduit te praten. Daarnaast is het ook mogelijk om tekstberichten uit te wisselen en zelfs video’s en ook foto’s.
Skype
Het is ook mogelijk om gebruik te maken van Skype. Skype is een uitstekende manier om met elkaar te praten via een videoverbinding. Je kunt elkaar zien op het grote scherm van je computer en uitgebreid met elkaar praten. Er zijn mensen welke de verbinding gewoon open laten staan terwijl men aan het koken is of de was doet. Zo lijkt het net alsof je samen bent terwijl je de klusjes in huis doet.
Externe links
sim-only