Ecuadorvakantie.nl: Amazone, Galapagos eilanden, Quito, Vulkanen
Ecuadorvakantie.nl: Amazone, Galapagos eilanden, Quito, Vulkanen
Quito
Baños
Cotacachi
Cuenca
Guayaquil
Lasso
Mindo
Otavalo
Salinas
Riobamba
In Quito
Vulkanen
El Nariz del diablo
Water (sport)
Markten
Natuur
Historisch
Galapagos kaart
Reisverslag
Isla Isabella
Santa Cruz
San Salvador
San Cristobal
Isla Fernandina
Santa Maria
Isla Marchena
Isla Espanola
Isla Pinta
Isla Genovesa
Isla Tortuga
Isla Pinzon
Isla Rabida
Isla Theodoro Wolf
Isla Darwin
El Estazione
La Cienaga
Isla de Baños
Hotel Otavalo
Otavalo Prince
Mindo Garden
Hosteria Papagayo
KLM
Iberia
SNP
Djoser
Ander Licht Reizen
ATC
Yacu Amu
Indianen
Mestiezen
Afrikanen
Vogels
Kaaimannen
Piranha's
Spinnen
Insecten
Slangen
Seizoenen
Cijfers
Reispapieren
Geld
Ziektes
Vervoer
Eten
Communicatie
Vliegtickets
Vlag
Kaart
Vrijwilligerswerk
Taalreizen
Meehelpen?
Heb je zelf informatie, tips, foto’s of een mooi verhaal over Ecuador als vakantieland? Ben je bereid dit te delen zodat andere bezoekers van deze site er hun voordeel mee kunnen doen? Stuur dan een mail met de informatie wij zullen deze dan zo snel mogelijk toevoegen.
Goedkope bladen
Backpackers - Backpackers is een tijdschrift voor avonturiers.

National Geographic Traveler - Denk je na over je volgende reisbestemming? Dan mag je de nieuwe Traveler niet missen.

Buitenleven - Hét magazine voor levensgenieters.

Reizen - Het grootste reisblad van Nederland.

Columbus - Hét nieuwe reismagazine van Nederland
Onpartijdig
Deze website is geheel gemaakt en wordt geheel gemaakt door vrijwilligers. De informatie is allemaal gebasseerd op eigen bevindingen. Op deze manier kunnen we altijd onpartijdige informatie aanbieden.
Tip van de maand
Door de huidige lage stand van de Dollar is Ecuador als vakantieland nog aantrekkelijker geworden. In tegenstelling tot veel andere Zuid Amerikaanse landen die een eigen munteenheid hebben.
Meer over Geld >>
Impressie van Ecuador
Home > Tips > Communicatie    
Als zorgverlener werken in Ecuador
Ben je van plan om een wereldreis te maken? Dat klinkt erg spannend en leuk. Het is natuurlijk belangrijk om goed voorbereid op reis te gaan. Zorg dat je een goed plan hebt welke reizen je allemaal gaat maken. Zijn er specifieke plekken waar je absoluut naartoe wilt gaan? Neem ook de juiste spullen mee op reis. Denk aan een goede reistas en de juiste kleren. Koop ze met een kortingscode om zo meer geld over te houden voor het reizen.
De tickets en visa
Door een reisplan te maken is het mogelijk om de juiste tickets te boeken en ook op tijd een visum aan te vragen. Natuurlijk is het slim om het niet allemaal te strak te plannen. Wanneer het ergens leuk is dan is het goed om er te blijven. Boek daarom tickets met een open datum of boek ze pas als je weet wanneer je naar het volgende land wilt gaan vliegen. Soms kan het ook mooi zijn om met de trein te gaan. Het moet uiteraard wel veilig zijn om zo te reizen.
Een vertaalcomputer?
Wanneer je een paar goede apps op de telefoon installeert is het mogelijk om een heel woordenboek mee te nemen. Zorg er wel voor dat je een extra accu hebt om de smartphone mee op te laden. De telefoon zal vaak ook het fototoestel zijn en de manier om met de mensen in Nederland te praten. Het is daarom goed om hier gebruik van te maken. Het is dan niet nodig om een dure camera te kopen.
Last minute ticket
Het is goed om te kijken of er last minute tickets zijn die net iets goedkoper zijn om geld te besparen. Het is goed om ook vergelijkingswebsites te gebruiken om een goedkope ticket te scoren. Soms is de reis wat langer. De prijs is daar dan ook naar. Wanneer je gaat backpacken kan dit ook leuker zijn.
Externe links
Kortingscode