Ecuadorvakantie.nl: Amazone, Galapagos eilanden, Quito, Vulkanen
Ecuadorvakantie.nl: Amazone, Galapagos eilanden, Quito, Vulkanen
Quito
Baños
Cotacachi
Cuenca
Guayaquil
Lasso
Mindo
Otavalo
Salinas
Riobamba
In Quito
Vulkanen
El Nariz del diablo
Water (sport)
Markten
Natuur
Historisch
Galapagos kaart
Reisverslag
Isla Isabella
Santa Cruz
San Salvador
San Cristobal
Isla Fernandina
Santa Maria
Isla Marchena
Isla Espanola
Isla Pinta
Isla Genovesa
Isla Tortuga
Isla Pinzon
Isla Rabida
Isla Theodoro Wolf
Isla Darwin
El Estazione
La Cienaga
Isla de Baños
Hotel Otavalo
Otavalo Prince
Mindo Garden
Hosteria Papagayo
KLM
Iberia
SNP
Djoser
Ander Licht Reizen
ATC
Yacu Amu
Indianen
Mestiezen
Afrikanen
Vogels
Kaaimannen
Piranha's
Spinnen
Insecten
Slangen
Seizoenen
Cijfers
Reispapieren
Geld
Ziektes
Vervoer
Eten
Communicatie
Vliegtickets
Vlag
Kaart
Vrijwilligerswerk
Taalreizen
Meehelpen?
Heb je zelf informatie, tips, foto’s of een mooi verhaal over Ecuador als vakantieland? Ben je bereid dit te delen zodat andere bezoekers van deze site er hun voordeel mee kunnen doen? Stuur dan een mail met de informatie wij zullen deze dan zo snel mogelijk toevoegen.
Goedkope bladen
Backpackers - Backpackers is een tijdschrift voor avonturiers.

National Geographic Traveler - Denk je na over je volgende reisbestemming? Dan mag je de nieuwe Traveler niet missen.

Buitenleven - Hét magazine voor levensgenieters.

Reizen - Het grootste reisblad van Nederland.

Columbus - Hét nieuwe reismagazine van Nederland
Onpartijdig
Deze website is geheel gemaakt en wordt geheel gemaakt door vrijwilligers. De informatie is allemaal gebasseerd op eigen bevindingen. Op deze manier kunnen we altijd onpartijdige informatie aanbieden.
Tip van de maand
Door de huidige lage stand van de Dollar is Ecuador als vakantieland nog aantrekkelijker geworden. In tegenstelling tot veel andere Zuid Amerikaanse landen die een eigen munteenheid hebben.
Meer over Geld >>
Impressie van Ecuador
Home > Tips > Wandelen    
De hele wereld over in een privévliegtuig

De hele wereld over in een privévliegtuig

Geen zin in lange rijen voor de incheck, jankende kinderen aan boord, weinig beenruimte en een gebrek aan service. Orienteer je dan eens op een wereldwijde privé vlucht die je tegenwoordig kunt boeken in alle prijsklassen. Plan je liever vooruit om met je vrienden op stap te gaan dan moet je iets dieper in de buidel tasten.  

Privévlucht on a shoestring

Een privé vlucht is eenvoudig te boeken. Er zijn diverse aanbieders die dit kunnen realiseren. Je hebt de mogelijkheid om heel de wereld rond te vliegen. De meest populaire bestemmingen zijn onder andere:
  • Ibiza
  • Parijs
  • New York
  • Londen
  Vervolgens kan je genieten aan boord van een glas champagne en alle comfort die het nog meer te bieden heeft.  

Huur je eigen vliegtuig

Wanneer je je eigen privé vliegtuig wil huren dan zal je iets dieper in de buidel moeten tasten. Met een grote groep een Boeing huren is gek genoeg per persoon goedkoper dan met 6 vrienden van Amsterdam naar het Midden-Oosten vliegen met een privè vliegtuig. Ryanair verhuurt een Boeing 737-700 met 60 businessclass stoelen per uur inclusief crew. Wanneer je niet de ervaring wil van een bolderkar schoolreisje met 3 mavo dan is het natuurlijk veel fijner om voor je wereldwijde privèvlucht een klein en luxe toestel te huren. Prijzen op websites zijn niet altijd doorzichtig en in de regel zal je per mail of telefonisch contact op moeten nemen om tot een offerte te komen. Wil je een weekend shoppen in Dubai met 6 vrienden dan loont het de moeite om meerdere offertes op te vragen omdat prijzen nogal uiteenlopen.  

All out luxe

Wil je echt all out gaan wat betreft luxe. De nieuwste trend in privé vliegen is het ombouwen van een Airbus of Boeing voor een wereldwijde privévlucht in klein gezelschap. Luxe dineren aan tafel met je hele gezelschap, echte bedden aan boord, fijne banken en tv. Het is zelfs mogelijk om aan boord een schoonheidsbehandeling of massage te ondergaan. Het goedkoopste eenvoudigste vliegtuig in deze range is te koop voor 17,5 miljoen euro oplopend tot meer dan 350 miljoen euro voor het grootste en meest luxe vliegtuig.  

Diverse mogelijkheden

Zoals je hierboven leest zijn er dus voldoende mogelijkheden om zeer comfortabel te reizen. Wanneer je eenmaal geland bent, is het ook mogelijk dat een privé chauffeur u opwacht om naar het hotel te brengen en hier weer voor meer luxe te genieten. Een ding is zeker: u zult genieten van een onvergetelijke tijd en dat is het meer dan waard!
Externe links
Reisverzekeringen
Doorlopende 4 seizoenen Reis en annuleringsverzekering