Ecuadorvakantie.nl: Amazone, Galapagos eilanden, Quito, Vulkanen
Ecuadorvakantie.nl: Amazone, Galapagos eilanden, Quito, Vulkanen
Quito
Baños
Cotacachi
Cuenca
Guayaquil
Lasso
Mindo
Otavalo
Salinas
Riobamba
In Quito
Vulkanen
El Nariz del diablo
Water (sport)
Markten
Natuur
Historisch
Galapagos kaart
Reisverslag
Isla Isabella
Santa Cruz
San Salvador
San Cristobal
Isla Fernandina
Santa Maria
Isla Marchena
Isla Espanola
Isla Pinta
Isla Genovesa
Isla Tortuga
Isla Pinzon
Isla Rabida
Isla Theodoro Wolf
Isla Darwin
El Estazione
La Cienaga
Isla de Baños
Hotel Otavalo
Otavalo Prince
Mindo Garden
Hosteria Papagayo
KLM
Iberia
SNP
Djoser
Ander Licht Reizen
ATC
Yacu Amu
Indianen
Mestiezen
Afrikanen
Vogels
Kaaimannen
Piranha's
Spinnen
Insecten
Slangen
Seizoenen
Cijfers
Reispapieren
Geld
Ziektes
Vervoer
Eten
Communicatie
Vliegtickets
Vlag
Kaart
Vrijwilligerswerk
Taalreizen
Meehelpen?
Heb je zelf informatie, tips, foto’s of een mooi verhaal over Ecuador als vakantieland? Ben je bereid dit te delen zodat andere bezoekers van deze site er hun voordeel mee kunnen doen? Stuur dan een mail met de informatie wij zullen deze dan zo snel mogelijk toevoegen.
Goedkope bladen
Backpackers - Backpackers is een tijdschrift voor avonturiers.

National Geographic Traveler - Denk je na over je volgende reisbestemming? Dan mag je de nieuwe Traveler niet missen.

Buitenleven - Hét magazine voor levensgenieters.

Reizen - Het grootste reisblad van Nederland.

Columbus - Hét nieuwe reismagazine van Nederland
Onpartijdig
Deze website is geheel gemaakt en wordt geheel gemaakt door vrijwilligers. De informatie is allemaal gebasseerd op eigen bevindingen. Op deze manier kunnen we altijd onpartijdige informatie aanbieden.
Tip van de maand
Door de huidige lage stand van de Dollar is Ecuador als vakantieland nog aantrekkelijker geworden. In tegenstelling tot veel andere Zuid Amerikaanse landen die een eigen munteenheid hebben.
Meer over Geld >>
Impressie van Ecuador
Home > Dieren > Insecten    

Kom tot jezelf tijdens een spirituele retraite

Heb je de laatste tijd veel aan je hoofd? Is er behoefte aan leegte, niks en even helemaal ontspannen? Boek dan eens een spirituele retraite, De kans is groot dat je als herboren weer terugkomt.

Contact met je ware zelf

In het leven van elke dag komt er zoveel op je af. Meningen, stemmen van anderen, het nieuws en allerlei deadlines. Je zou bijna jezelf kwijt raken. Voel je nog wel wat je lichaam je vertelt? Een retraite is daarom een prima oplossing om weer eens goed bij jezelf naar binnen te kijken. Wat voel je eigenlijk diep van binnen? Het is fantastisch om dat weer eens helder te krijgen voor jezelf. Op die manier vallen de dingen soms helemaal op zijn plek. Je weet wat je de komende tijd wilt op het gebied van relaties, werk en levensdoelen. Moeheid verdwijnt en je voelt je weer op en top gelukkig. Dat is wat een spirituele retraite voor je kan betekenen.

Heilzame verstilling

Een spirituele retraite kan op allerlei plaatsen gedaan worden. Het kan in Nederland, maar zeker ook ergens anders op een mooi plekje van de wereld. Stilte is cruciaal. En het is natuurlijk een meerwaarde als je in een prachtig stukje natuur bent. Dankzij de verstilling en de andere tijdsbeleving tijdens de retraite merk je dat je geest kalmeert. Er ontstaat ruimte voor creativiteit en inspiratie. Is de dag voorbij en zoek je je slaapplek op, dan val je tot je verbazing binnen no time in slaap. Terwijl je thuis soms uren lag te woelen. Ook slaap je dieper en langer. Stress verdwijnt en je energielevel stijgt. Er is tijdens een retraite ook veel aandacht voor je lichaam. Je zult beter aarden en aanvoelen wat jouw prachtige lijf je wil vertellen.