Ecuadorvakantie.nl: Amazone, Galapagos eilanden, Quito, Vulkanen
Ecuadorvakantie.nl: Amazone, Galapagos eilanden, Quito, Vulkanen
Quito
Baños
Cotacachi
Cuenca
Guayaquil
Lasso
Mindo
Otavalo
Salinas
Riobamba
In Quito
Vulkanen
El Nariz del diablo
Water (sport)
Markten
Natuur
Historisch
Galapagos kaart
Reisverslag
Isla Isabella
Santa Cruz
San Salvador
San Cristobal
Isla Fernandina
Santa Maria
Isla Marchena
Isla Espanola
Isla Pinta
Isla Genovesa
Isla Tortuga
Isla Pinzon
Isla Rabida
Isla Theodoro Wolf
Isla Darwin
El Estazione
La Cienaga
Isla de Baños
Hotel Otavalo
Otavalo Prince
Mindo Garden
Hosteria Papagayo
KLM
Iberia
SNP
Djoser
Ander Licht Reizen
ATC
Yacu Amu
Indianen
Mestiezen
Afrikanen
Vogels
Kaaimannen
Piranha's
Spinnen
Insecten
Slangen
Seizoenen
Cijfers
Reispapieren
Geld
Ziektes
Vervoer
Eten
Communicatie
Vliegtickets
Vlag
Kaart
Vrijwilligerswerk
Taalreizen
Meehelpen?
Heb je zelf informatie, tips, foto’s of een mooi verhaal over Ecuador als vakantieland? Ben je bereid dit te delen zodat andere bezoekers van deze site er hun voordeel mee kunnen doen? Stuur dan een mail met de informatie wij zullen deze dan zo snel mogelijk toevoegen.
Goedkope bladen
Backpackers - Backpackers is een tijdschrift voor avonturiers.

National Geographic Traveler - Denk je na over je volgende reisbestemming? Dan mag je de nieuwe Traveler niet missen.

Buitenleven - Hét magazine voor levensgenieters.

Reizen - Het grootste reisblad van Nederland.

Columbus - Hét nieuwe reismagazine van Nederland
Onpartijdig
Deze website is geheel gemaakt en wordt geheel gemaakt door vrijwilligers. De informatie is allemaal gebasseerd op eigen bevindingen. Op deze manier kunnen we altijd onpartijdige informatie aanbieden.
Tip van de maand
Door de huidige lage stand van de Dollar is Ecuador als vakantieland nog aantrekkelijker geworden. In tegenstelling tot veel andere Zuid Amerikaanse landen die een eigen munteenheid hebben.
Meer over Geld >>
Impressie van Ecuador
Home > Dieren > Insecten    

Last minute op verre vakantie!

Last minutes vind je in alle soorten en maten, zo ook naar de andere kant van de wereld. Op zoek naar bounty stranden? Ga dan last minute naar het Caribisch gebied of de Malediven. Wil je echt een unieke last minute vakantie?
Overweeg dan om naar Ecuador te gaan.

Ga last minute naar Ecuador

Een last minute is ideaal voor wanneer je er even lekker tussenuit wil gaan of als je simpelweg voordelig op vakantie wilt gaan. Een last minute vakantie is namelijk vaak goedkoper dan een vroegboek vakantie. Voor enkele honderden euro's heb je al een zonvakantie binnen Europa te pakken. Heb je iets meer budget? Overweeg dan een toffe last minute naar Zuid-Amerika, bijvoorbeeld naar Ecuador.
Bewonder alle kleurrijke bezienswaardigheden van dit prachtige land. Breng een bezoek aan het Amazoneregenwoud, slenter door Quito of Guayaquil en spot tal van dieren op de Galápagos Eilanden. De gastvrije inwoners van Ecuador ontvangen je graag met open armen tijdens je last minute vakantie. Daarnaast kenmerkt Ecuador zich door een variatie aan landschappen, zoals bergens, vulkanen, jungles en tropische eilanden. Ook de steden in Ecuador zijn zeker de moeite waard.

Last minute naar Ecuador: activiteiten

Tijdens je last minute vakantie in Ecuador hoef je je geen moment te vervelen. Zoals eerder vermeld kent Ecuador een grote verscheidenheid aan landschappen. Hierdoor kun je tal van leuke excursies ondernemen. Houd je van wandelen? Loop dan de Quilotoaloop door het Andesgebergte. Onderweg kom je authentieke dorpjes, waanzinnige uitzichten en vele dieren tegen. Deze tocht kun je zowel georganiseerd als zelfstandig wandelen. Het is tevens een optie om overnachtingen te boeken in de dorpjes die je onderweg tegenkomt. Wanneer je in Quito bent, dan mag je het uitgaansleven écht niet missen. Bij Plaza Foch vind je vele kroegjes en discotheken met voornamelijk locals en backpackers. Ook vind je op veel plekken live bands met dansende locals. Als je tijdens je last minute vakantie iets anders wilt dan de kuststrook of het Andesgebergte, kies dan voor een wandeling door het Amazoneregenwoud. Hier spot je een scala aan planten, insecten, vogels en apen. Je kunt hier eveneens lokale stammen bezoeken.

Voordelen van een last minute vakantie

Een last minute biedt uiteraard vele voordelen. Vaak is een last minute vakantie voordeliger dan een vroegboeker. Het geeft je ook nog eens de vrijheid om, bij wijze van spreken, morgen al te vertrekken. Hierdoor hoef je dus niet lang te wachten om op een tropisch strand te liggen! Daarnaast vind je last minutes in alle soorten en maten, naar alle bestemmingen. Heb jij al een keuze gemaakt?